Paluszki solone bezglutenowe BIO 45g BIOPONT - Opis produktu
SKŁADNIKI
Skrobia * (kukurydziana *, ziemniaczana *), woda, mąka * (ryżowa *, kukurydziana *, z proso *), syrop ryżowy *, olej słonecznikowy *, sól morska, cukier trzcinowy *, nasiona Babki płesznika *, emulgator (lecytyna słonecznikowa) , pochodne celulozy zagęszczające / roślinne (karboksymetyloceluloza sodowa), ekstrakt drożdżowy, środki spulchniające (sodowo-wodorowego węglanu, amonu, wodorowęglanu), regulator kwasowości (wodorotlenku sodu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Paluszki o długości 12 cm i średnicy 4mm. Złote, udekorowane solą przekąski o chrupiącej teksturze.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1566kJ / 371 kcal
Tłuszcz: 8,6 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 71,0 g
W tym cukry: 8,2 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 2,0 g
Sól: 4,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.